Dezvoltarea personala inseamna sa devii constient de competentele, abilitatile si calitatile pe care le ai, pentru a reusi sa realizezi propriile obiective. Dezvoltarea unei cariere intr-un domeniu atat de dinamic cum este cel IT, presupune un proces de perfectionare continua pentru a putea face fata cu succes solicitarilor si provocarilor din ce in ce mai antrenante de pe piata muncii.
Pe ce mizam? In primul rand, pe o activitate suficient de indelungata incat sa permita o concluzie evidenta pentru majoritatea, dar de noi verificata: know-how-ul in acest domeniu se bazeaza mai presus de orice pe experienta. In al doilea rand, pe o echipa de profesionisti specializati in cadrul unor firme de referinta, profund ancorati asadar in realitate, capabili, prin spirit pedagogic si rabdare, sa creeze o atmosfera propice asimilarii si sedimentarii cunostintelor intr-un timp relativ scurt.

Succesul nostru este cel al cursantilor nostri, care sunt pregatiti de profesori sa devina adevarati profesionisti in domeniul IT si al caror feedback ne bucura intotdeauna. Solutia cea mai eficienta pentru aceia dintre dvs. care doresc sa isi imbogateasca cunostintele cu informatii relevante este sa invete de la persoane care detin gradul de expertiza necesar. Cursurile acreditate de Web design, Grafica, Tehnica FOTO, PHP sau Administrare LINUX pe care Avantaj Consulting le organizeaza de mai bine de zece ani se bazeaza exact pe acest lucru: un feedback continuu intre cursanti si profesori, ce beneficiaza de o vasta experienta profesionala si pedagogica.
Toate resursele firmei noastre – intelectuale, logistice, umane – sunt concentrate pe dorinta de a oferi cu dedicatie si profesionalism un training de calitate.
La Avantaj Consulting inveti Web design pas cu pas, motiv pentru care cursurile sunt structurate pe doua niveluri: incepatori si avansati. Pornind de la elemente de baza ce se vor diversifica si vor creste in dificultate de la o sedinta la alta, veti putea fi capabili la finalul cursurilor sa creati site-uri complexe cu continut static (XHTML, CSS) si dinamic. Modulul AVANSAT al cursurilor de Grafica, Webdesign si Tehnica FOTO a aparut chiar ca urmare a feedback-ului cursantilor nostri, care, devenind treptat pasionati de domeniile respective, doreau sa le aprofundeze sub indrumarea atenta si avizata a profesorilor din echipa Avantaj Consulting.
Tehnicile de predare si invatare au la baza elemente si metode dezvoltate in concordanta cu cele mai inalte cerinte la nivel international si bazate pe experienta acumulata in cei 12 ani de activitate(ex.”Lernen durch Lehren”-”Învățarea prin Predare”, metoda Lozanov etc.). De altfel, pozitia de lider in domeniul trainingului pe domenii cum ar fi grafica publicitara, web design etc. vin in intampinarea eforturilor noastre.