Curs Social Media Marketing

Cursul contine atat elemente teoretice cat si proiecte practice, fiecare avand propriile teme practice de realizat atat pe calculator cat si in echipa, respectandu-se principiul invatarii active experientiale la adulti. Prezentarea este de asemenea una interactiva care incurajeaza dialogul si raspunsul curiozitatilor, intereselor si planurilor cursantilor in domeniul Social Media Marketing. Pe langa structura de mai jos, se vor adauga multe alte exemple practice, functie de dorintele si experientele participantilor, cu dorinta de a adapta stilurilor de invatare ale fiecaruia, atat in invatarea de grup cat si individuala.

Fie ca iti doresti sa te angajezi ca Social Media Marketer, Social Media Manager sau ca Crosschannel Marketer care trebuie sa aiba si specializare in Social Media acest curs este pentru tine.

Daca ai o afacere sau un proiect personal si vrei sa inveti sa iti faci singur promovarea prin Facebook si alte social media, sau daca vrei sa lucrezi cu alti profesionisti in domeniu si vrei sa stii cum sa le evaluezi rezultatele, si cum sa le masori performanta, in acest curs vei gasi informatii utile si aplicabile rapid.

Structura curs:
» Introducere in Social Media Marketing: In acest modul veti afla cum a aparut Social Media, diferenta intre earned media, owned media si paid media cum sa profitam de fiecare pentru rezultate in social media marketing. Tot aici vom afla cele 3 forte intr-o retea sociala importante pentru a creste eficient.
» Consecintele social media in B2B si B2C: social media schimba complet stilul de comunicare, de reactie si de vanzare aducand putere clientului, vechile metode de comunicare devenind depasite si de multe ori contraproductive. Afla in acest modul care sunt metodele corecte de comunicare business to business si business to consumer, cum trebuie planificat bugetul si continutul pentru interactiune de succes care aduce vanzari si reputatie.
» Obiective de Social Media Marketing: Formularea si urmarirea unor obiective corecte, formulate SMART, in limbaj si criterii social media este foarte importanta pentru performanta campaniei brandului.
» Statistici Social Media Romania: Veti afla cum performeaza retelele sociale in Romania si ce strategia este utila pentru brandurile autohtone cat cele si internationale care ataca piata romaneasca.
» Notiuni de baza in Facebook: Veti afla cum trebuie sa arate si sa functioneze un profil de Facebook, o pagina de brand, ce unelte exista pentru folosirea la maxim a potentialului acestei retele importante in Romania.
» Continut in Facebook: Care sunt secretele unei comunicari eficiente pe Facebook care sa genereze reactii, viralitate si vanzari? Care sunt tipurile de continut si la ce trebuie sa fim atenti la fiecare?
» Concursuri pe Facebook: Cum sa generezi likeuri, shareuri, commenturi pentru noi produse si servicii. Cum sa faci practic o aplicatie Facebook gratuita pentru un concurs sau mini-campanie social media, fara sa ai nevoie de programator sau designer.
» Paginile de Facebook: Veti crea practic o pagina de Facebook, si veti invata uneltele pe care le aveti la dispozitie pentru a o administra. Cu Facebook insights veti invata sa faceti statistici granulare despre campania de continut, observand foarte clar unde avem rezultate si cum sa maximizam acele rezultate. Obtine reach si engagement ridicat in pagina de Facebook aplicand aceste metode.
» Facebook Social Plugins: Invata sa adaugi un buton de like, de share sau de comentarii pe o pagina de web, fara sa ai nevoie de programator. Este foarte simplu si eficient in planul de viralizare al proprietatilor web ale brandului.
» Secretele comunicarii eficiente in Social Media: Proiect practic in care vei invata si folosi tehnici din NLP / Programare Neuro Lingvistica pentru a persuada fanii paginii tale spre obiectivele brandului.
» Twitter: Cum sa comunicam pe Twitter si sa avem rezultate. Ce KPIs (Key Performance Indicators) sa urmarim pentru a stii ce sa imbunatatim. Cum folosim resursele oferite de Twitter.
» ...........
Pentru programa completa click aici >>> programa curs social media marketing