cursuri

Cursurile de fotografie se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, pana la prelucrarea ulterioara in Photoshop si chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe Internet. Cursul de fotografie organizat de Avantaj Consulting reprezinta un concept cu totul nou pentru ca imbina fotografia digitala cu tehnici de ajustare si prelucrare in Photoshop(luminozitate, texturi, cromatica, decupaje, montaje, “trucaje”, contraste, desaturare, fotografie alb-negru, realizare sepia, s.a.).

Exista un singur numitor comun pentru cei ce doresc sa urmeze acest curs: pasiunea pentru Fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata. Fie ca dorim sa pastram captiva clipa sau sa surpridem secvente memorabile si expresive, un prim pas este acela prin care devenim buni tehnicieni(“Fotografia aduce ordine in haos”-Ansel Adams). Cel mai scurt drum de la teorie la practica se invata in cadrul cursului de Tehnica Foto.Conceptul este inedit, in sensul ca abordarea pe care o propunem imbina armonios notiuni despre fotografia digitala cu tehnici de prelucrare si ajustare in Photoshop.

Cursul de fotografie – modul Avansat se axeaza pe fotografie de studio ( fotografie publicitara si de moda). Cursul de fotografie de studio reprezinta o baza pentru întelegerea modului în care se lucreaza cu echipamentul de studio si pentru dobândirea cunostintelor practice despre fotografia în lumina controlata, cu aplicabilitate imediata în fotografia publicitara sau fotografia de moda.

Cursurile de fotografie derulate de firma Avantaj Consulting sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin C.N.F.P.A *Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor* care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari. La absolvirea cursului, in urma examenului, primiti diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei – specializarea FOTOGRAF / cod* COR 313 106 *Clasificarea Ocupatiilor din Romania*.

Cum putem sa reducem zgomotul din imagini? Cand sa folosim modul Autoexpunere? Zoom digital-da sau nu? Cand sa folosim modul autoexpunere? Acestea sunt cateva intrebari din multitudinea de intrebari la care veti primi un raspuns profesionist in timpul cursurilor.